PRISER & ØKONOMI

Først et godt råd

At gå til tandlægen er desværre forbundet med en ret stor egenbetaling, det offentlige tilskud er gennem årene nemlig kun blevet mindre og mindre og den politiske vilje til økonomisk at sidestille tandsygdomme med anden sygdom i resten af kroppen er desværre meget lille. Derfor kunne et råd være: MELD DIG IND I SYGEFORSIKRINGEN "danmark" OG FÅ OP MOD 50% AF TANDLÆGE-REGNINGEN DÆKKET. Klik her hvis du vil vide mere.

 

Fornuftige priser og finansiering

Vi forsøger altid at have konkurrencedygtige priser. Vi holder løbende øje med priserne i nærområdet og sørger for du ikke betaler for meget. Ved behandlinger over 2500.- er du velkommen til at dele regningen i 3 rater. Der beregnes en rente på 5% ved ratebetaling. Har du behov for at dele regningen op i flere rater må vi henvise til banker eller lign. Vi udfærdiger naturligvis et prisoverslag til brug i bank eller lign.

 

 

Priseksempler:

Ved akutte henvendelser, eksempelvis hvis du har tabt en fyldning eller har smerter, skal du regne med at betale en konsultationsydelse på 220.-

Eftersyn med røntgenbilleder og tandrensning: kr 586.-

Paradentoseundersøgelse og behandling: fra kr 980.-

Plastfyldninger: fra kr 460.- (fyldning på 1 flade) til 1600.-, typisk 1350.-

Rodbehandling: fra kr 1600.-

Bedøvelse: kr 325.-

Røntgenbillede: kr 151,85

Krone: kr 6500.-*

*) Vi bruger som udgangspunkt den leverandør til kroner og proteser som giver det bedste resultat i klinikken. For tiden er det et dansk laboratorium med produktion oversøisk (Hong Kong). Der er tale om produkter med uovertruffen præcision og pasform. Du kan se mere om produkterne her.


 

 

 

 

 

 

 

Online booking

Åbningstider:


Mandag 8-15


Tirsdag 9-17


Onsdag 8-15


Torsdag 8-15


Fredag 8-14


Ring på 60 56 25 33 - hvis der er optaget så læg en besked - vi vender altid tilbage

unsplash