TANDLÆGESKRÆK?

Vi gør os stor umage for at du skal føle dig så godt tilpas som overhovedet muligt. Samtale inden, under og efter behandlingen er helt naturligt for os og det er med garanti ikke tomme ord når vi siger, vi sætter god tid af til dig som har tandlægeskræk. Du vil ikke opleve samlebåndsarbejde hos os ligesom du også altid vil blive behandlet af den samme tandlæge - vi er i det hele taget kun 4 personer på klinikken, 2 tandlæger og 2 klinikassistenter. Er det første gang du kommer på klinikken, tager vi os tid til at få et overblik over dit behandlingsbehov og når du er klar til at gå i gang med arbejdet så finder vi en tid, hvor vi stille og roligt får taget hånd om tænderne.

Vi modtager tit patienter, som fortæller at deres tidligere tandlæge ikke fortalte, hvad der skulle ske eller var meget hektisk i sit arbejde. Mange steder er der ligeledes et stort fokus på indtjening og cost-benefit analyser, hvilket sjældent plejer at være det bedste grundlag for en personlig, reel, ærlig og oprigtig behandling.

Ring 60 56 25 33 og aftal en tid hos Martin eller Dorthe og husk at nævne, hvis du måtte være bange for at gå til tandlægen - så lover vi at gøre det bedste for, at du kan komme af med skrækken.   

Tandlægeskræk - ellers tak!

Smertefrihed


Ordet smertefrihed bliver ofte misbrugt og burde betyde fravær af smerte. Det kan være svært at love 100% smertefrihed i forbindelse med en given behandling efersom oplevelsen af smerte er subjektiv. Vi ville gerne love 100% smertefrihed - det kan vi bare ikke. Vi kan til gengæld love, at vi gør vores yderste for at lægge bedøvelser så hensynsfuldt som muligt samt giver dem tid til at virke ordentligt inden behandlingen. Dette kombineret med en tryg atmosfære tror vi kommer smertefrihed nærmest.